Tjänster

Personlig coaching 

Är det dags för en förändring? Behöver du stöd och hjälp på vägen?

Karriärcoaching 

Är det dag att ta nästa steg i karriären? Befinner du dig mellan två jobb? Behöver du hitta ny inspiration i ditt nuvarande yrke?

Stresshantering 

Är det för mycket nu, på arbete eller privat? Får du inte ihop livpusslet? Har du inte tid och energi till det du verkligen vill? Stresshantering handlar inte bara om att motverka  stress – det handlar om att skapa förutsättningar för ökad livskvalitet och  energi i ett livslångt perspektiv.

Klassisk massage 30 min / 60 min

Lugn och rytmisk massage från topp till tå, som  minskar stress och muskelspänningar. Djupgående muskelmassage för minskad  muskelspänning, ökad cirkulation, smidighet i muskulatur och rörlighet i leder.  Minskar stress och muskelspänningar. Avslappnande och stärkande för kropp och  själ.

Avslappningsmassage  60/75 min

Lugn och rytmisk massage från topp till tå, som  minskar stress och muskelspänningar. I denna behandling ingår även ansikts- och  fotmassage. En totalavslappnande upplevelse för kropp och själ.

 

Varmt välkommen till Din stund Här och Nu!

Du bör ej ta massage om du har infektion/feber. Om du  står under läkarbehandling / medicinering – tala med din läkare före din  behandling

 

Skriv gärna din kommentar här: