Din coach och massör – Västerås

Då du väljer mig som din coach och massör kan du känna dig trygg med min kompetens, ett professionellt och personligt bemötande. Många års erfarenhet och ett stort intresse för vidareutbildning  gör att jag kan erbjuda dig en behandling som är anpassad efter dina behov;  behandlande eller friskvårdande.

Jag har i över 20 år arbetat med förebyggande friskvård och personlig utveckling, som coach och massör. Detta har lett mig till många möten med klienter och kollegor. Detta har utveckalt min förmåga att som coach och  massör möta människors olika livsöden och livsval med stor fascination och ödmjukhet.

Din coach och massör – Västerås

Då du väljer mig som din coach och massör kan du känna dig trygg med min kompetens, ett professionellt och personligt bemötande. Många års erfarenhet och ett stort intresse för vidareutbildning  gör att jag kan erbjuda dig en behandling som är anpassad efter dina behov;  behandlande eller friskvårdande.

Jag har arbetat med friskvårdande, förebyggande och behandlande massage  sedan 1990.

1996 utökade jag min verksamhet med coaching. Jag  har  sedan hösten –00 arbetat som handledare och utbildare i utbildningssammanhang med fokus på samtal och förändringsprocesser.

2009 startade  jag en egen coachutbildning där jag kombinerar all min erfarenhet av att utbilda i  samtal och förändringsprocesser, av samtal med klienter med min samlade teoretiska kompetens.

Efter 25 fantastiska och utvecklande år i Märsta flyttar jag våren 2016 min verksamhet till Västerås- och ser fram emot många möten för att skapa möjligheter och välbefinnande.

 

Välj din coach och massör med omsorg!

I valet av coach och massör är förtroende en viktig faktor – och jag är så tacksam för alla de förtroenden jag fått i mötet med mina klinter.
Min passion för det jag gör har kontinuerligt lett mig till nya utbildningar under åren som gått. När du väljer mig som din coach och massör är min intention att du tar kunskapen med dig om hur du själv kan påverka din fysiska och psykiska hälsa, att på egen hand bibehålla och öka ditt välbefinnande mellan behandlingarna. Helhetstänkande genomsyrar hela min verksamhet såväl gällande sambandet  mellan kropp och själ, såsom i val av miljövänliga produkter.

7703-Marie-Louice10x15_web
Varmt välkommen till din coach och massör i Västerås
Min kompetens och passion är din kvalitetssäkring
Ring mig så berättar jag mer- 070-37 440 27 

Utbildningar och certifieringar:  

Skriv gärna din kommentar här: