Din coach – Västerås

Din coach – Västerås

Varmt välkommen till mig, din coach – Västerås, för ett möjligheternas möte i Falkenbergska kvarnen eller via Skype/telefon

Jag är utbildad och ICF Certifierad  Coach (ACC)- detta säkerställer kvaliteten på din coaching. Detta är en aktiv certifiering vilket innebär att jag kontinuerligt vidareutbildar mig som coach.

Som ICF Certifierad Coach (ACC)  följer jag ICF´s kärnkompetenser och etiska riktlinjer.

International Coach Federation (ICF) är världens största partsneutrala yrkesorganisation för coacher. ICF tillhandahåller kvalitetssäkring av coacher och utbildningar. Kärnvärden är integritet, excellence, samverkan och respekt.

 

Coaching – Nya tankar leder till nya handlingar

Som din coach är jag din tanke PT (personlig tränare) som utmanar dig att tänka nya tankar. Att göra förändringar är inte alltid enkelt – det vet du säkert. Om det vore enkelt hade du redan gjort det. Alla former av förändringar innebär ett visst mått av osäkerhet – och detta upplever din hjärna som ett hot som den gör vad den kan för att undanröja eller fly ifrån.

I coachingen skapar du och jag tillsammans en trygg atmosfär där du kan reflektera över din situation och prova nya vägar. Jag sporrar dig under resans gång med frågor och olika former av övningar som gör att du får tillgång till nya sätt att tänka. Nya tankar leder till nya handlingar.

-Marie-Louice är en fantastik coach och jag rekommenderar henne varmt. Hon har kunskap, visdom och nyfikenhet som hjälper mig på vägen mot målet/ Sara

– Tack Marie-Louice, för ditt fantastiska lyssnande, och för de öppna frågor du gav, som hjälpte mig att sortera mina tankar. Jag märker att jag fortsätter att använda mig av de lärdomar våra samtal gav mig/ Margareta

Personlig coaching (livscoaching)- ditt personliga ledarskap

-Vill du växa som människa?
– Vill du stärka din självkänsla?
– Vill du få bättre balans i livet?
– Står du inför vägval i livet?
– Vill du utveckla dina relationer?
– Vill du skapa ny inspiration i livet/ arbetslivet?
– Vill du minska stress och öka ditt välbefinnande?
Behöver du hjälp att sätta mål, fokusera på dina mål, nå dina mål?

Att träffa en coach förknippas många gånger med idrott, företagsutveckling eller stora omvälvande planer och förändringar. Coaching är mer än så – coaching handlar ofta om vardagsnära angelägenheter– så som mindres stress, bättre balans mellan arbete och fritid, bättre relationer inom familjen eller på arbetet, stärkt självförtroende, bättre hälsa eller mer glädje i vardagen. Personlig coaching handlar om att hantera och skapa förändringar som gagnar dig och dina önskningar om ett liv i balans och harmoni – att leva det liv du mår bra av och trivs med.

Coaching handlar om att minska glappet mellan där du är och där du vill vara! På vägen arbetar vi bla. med

–  Kartläggning av nuläget
–  Visioner och målbilder
–  Insikt och ökad medvetenhet
–  Styrkor och färdigheter
–  Nya handlingar – Att göra på nytt sätt
–  Ansvartagande
–  Motstånd och hinder

Din coach – Västerås 

Då du väljer mig som din coach kan du känna dig trygg med min kompetens, ett professionellt och personligt bemötande. Många års erfarenhet och ett stort intresse för vidareutbildning  gör att jag kan erbjuda dig en behandling som är anpassad efter dina behov;  behandlande eller friskvårdande.

Jag har arbetat med friskvårdande, förebyggande och behandlande massage  sedan 1990.

1996 utökade jag min verksamhet med coaching. Jag har  sedan hösten –00 arbetat som handledare och utbildare i utbildningssammanhang med fokus på samtal och förändringsprocesser.

2009 startade  jag en egen coachutbildning där jag kombinerar all min erfarenhet av att utbilda i  samtal och förändringsprocesser, av samtal med klienter med min samlade teoretiska kompetens.

Efter 27 år i Märsta flyttar jag våren 2106 min verksamhet till Västerås- och ser fram emot att få bli din coach.

www.novus-utveckling.se_coach

Din coach – Västerås.
Varmt välkommen till ett möjligheternas möte.
Som din coach har jag ett fokus
– att du ska nå ditt mål och lära dig mer om dig själv på resan dit!