Din massör Västerås

Som välutbildad massör med många års erfarenhet kan jag erbjuda dig en individuell behandling. Jag är diplomerad massageterapeut och av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör. Mitt fokus som massör är att massage är ett mycket effektiv redskap för att minska stress och öka välbefinnandet- något som så många av oss i dag behöver

Hälsa och välbefinnande 

Massage har visat sig kunna minska stress och muskelspänningar, sänka blodtryck och puls, minska oro och nedstämdhet. Vidare har massage visat sig kunna öka blod- och lymfcirkulationen, öka näringsupptaget i tarmen, öka koncentration och inlärningsförmåga, ge avslappning och förbättra sömnen.

Massage stärker kroppskännedomen och ökar medvetenheten om dig själv och din  hälsa – förutsättningar för att på ett medvetet sätt skapa ett hälsosamt liv  och ökat välbefinnande.
 

Massage – lugn och ro

Massage frisätter hormonet oxytocin, kroppens eget lugn- och rohormon, vilket påverkar människan positivt, fysiskt såväl som psykiskt. Massage normaliserar och vitaliserar kroppens funktioner och stödjer de  återhämtande  och reparerande processerna i kroppen. De återhämtande och reparerande processerna är oerhört viktiga för kroppens återhämtning av de påfrestningar vi dagligen  utsätter den för.

Massage – ökad rörlighet och smidighet

Massage bibehåller och ökar rörligheten i leder och smidigheten i muskulaturen,  förebygger och rehabiliterar skador i rörelseapparaten (muskler  och leder)

Råd om träning och stretching för ökad vitalitet och  muskulär balans kan vara en del i din behandling, samt råd i ergonomiska frågor så som  arbetsställning och kompletterande rörlighetsträning.

Din massör Västerås

Jag erbjuder massage med fokus på välbefinnandet  och återhämtning, Varmt välkommen till en lugn stund i fina lokaler i Falkenbergska kvarnen, Västeråsryggmassage

 

 Marie-Louice har lång erfarenhet som massör och är ständigt under fortbildning vilket märks tydligt i hennes behandlingar där hon bla är mycket duktig på att hitta de ställen på kroppen som behöver extra uppmärksamhet med djupgående behandling och vid  behov även ge en skön  och avslappnande massage. Jag kan varmt rekommendera henne/ Janeth

 

 

 

 

Skriv gärna din kommentar här: