Föreläsningar

Jag erbjuder föreläsningar inom stresshantering och personligt ledarskap. Jag kommer gärna till Din arbetsplats och håller en föreläsning. Mina föreläsningar ger dig reflektioner, inspiration, kunskap och verktyg för att skapa ditt ett liv med energi och balans. På mina föreläsningar varvar jag teori med praktiska övningar – så att du direkt kan ta de första stegen mot ditt mål.

Föreläsningar som ger inspiration och kunskap för att må bra i en ibland både stressad och pressad tid

Må bra i en stressad tid – Stress och stresshantering

En föreläsning som ger dig kunskap, verktyg och inspiration för att skapa bättre balans och större välbefinnande i livet/yrkeslivet Stresshantering handlar inte bara om att motverka stress – det handlar om att skapa förutsättningar för ökad  livskvalitet och energi i ett livslångt perspektiv. Föreläsningen varvar teori med tid för egna reflektioner samt praktiska övningar. Vad är stress? Är stress farligt? Hur påverkas vi av stress? Kortvarig och långvarig stress. Vad motverkar stress?

Personligt ledarskap

Alla former av ledarskap har vissa gemensamma nämnare, oavsett om det handlar om det personliga ledarskapet eller ledarskap av en stor organisation. Dessa gemensamma nämnare handlar om självkännedom, tydlig kommunikation, ansvarstagande, passion, värderingar, målbilder och handlingsplaner. Det personliga ledarskapet handlar om att leda sig själv genom livet utmaningar och att leda sig själv mot sina drömmar och mål. Denna föreläsning ger dig kunskap och redskap för att för att på ett tryggt och stabilt sätt leda dig själv, oavsett om det handlar om den privata eller det yrkesmässiga delen av livet-  dessa delar hör ihop och påverkar varandra.

föreläsning_spiritus

Marie-Louice är en fantastisk lärare, mentor och coach. Jag har fått möjligheten att insupa den kunskap, visdom och nyfikenhet
som Marie-Louise delar med sig av i sitt sätt att utbilda och kan varmt rekommendera henne både som lärare och coach /
Susanne Schioler  

Kontakta mig så sätter  jag ihop en föreläsning som passar era behov

 

Skriv gärna din kommentar här: