Personlig coaching och massage i Västerås

Personlig coaching och massage i Västerås

Hur skulle ditt liv se ut om du gjorde det du verkligen vill och mår bra av?
Hur skulle ditt liv se ut om du var modigare, mindre stressad, hade  mer tid? 

 Behöver du hjälp och stöd för att ta dig närmare dina mål och önskningar?

Personlig coaching, stresshantering och massage ger dig verktyg
för din personliga utveckling och ditt välbefinnande

Du är den viktigaste personen i ditt liv
Boka möte med dig själv och din framtid!

Varmt välkommen till ett möte som gör skillnad för dig
Jag har mottagning på Falkenbergska kvarnen i Västerås.
Personlig Coaching och Stresshantering erbjuds även via Skype eller telefon

7703-Marie-Louice10x15_web

Marie-Louice Wallin- din coach och massör i Västerås
ICF  Certifierad Coach (ACC), Stresspedagog, Cert.Massör,  Föreläsare och utbildare

Personlig coaching och massage i Västerås 

Jag har arbetat med friskvård och personligt ledarskap i över 20 år – och brinner för att hjälpa människor att växa. Genom åren har jag fått förtroendet och glädjen att följa många människors resa mot ökat välbefinnande. Att kontinuerligt uppdatera mina kunskaper har för mig varit en självklar drivkraft på samma sätt som det varit en drivkraft att arbeta med mig själv och min egen personliga utveckling. Min intention är att du får kunskap, inspiration och motivation med dig för hur du själv kan öka din livskvalitet.

Novus betyder ny- och det är just den känslan jag önskar att du tar med dig från våra möten. Det handlar inte att bli någon annan- det handlar om att känna sig pånyttfödd som sig själv, att få ny inspiration och motivation till att ta de steg som är viktiga för dig för att du ska känna att du lever ett liv som känns meningsfullt och rikt för just dig.