Personligt ledarskap- föreläsning företag

Föreläsningar som ger inspiration och kunskap för att må bra i en ibland både stressad och pressad tid. Jag erbjuder föreläsningar inom stresshantering och personligt ledarskap.

Jag kommer gärna till Din arbetsplats och håller en föreläsning.

Mina föreläsningar ger dig reflektioner, inspiration, kunskap och verktyg för att skapa ditt ett liv med energi och balans.
På mina föreläsningar varvar jag teori med praktiska övningar – så att du direkt kan ta de första stegen mot ditt mål.

Personligt ledarskap

Alla former av ledarskap har vissa gemensamma nämnare, oavsett om det handlar om det personliga ledarskapet eller ledarskap av en stor organisation. Dessa gemensamma nämnare handlar om självkännedom, tydlig kommunikation, ansvarstagande, passion, värderingar, målbilder och handlingsplaner. Det personliga ledarskapet handlar om att leda sig själv genom livet utmaningar och att leda sig själv mot sina drömmar och mål. Denna föreläsning ger dig kunskap och redskap för att för att på ett tryggt och stabilt sätt leda dig själv, oavsett om det handlar om den privata eller det yrkesmässiga delen av livet-  dessa delar hör ihop och påverkar varandra.

föreläsning_spiritus

Marie-Louice är en fantastisk lärare, mentor och coach. Jag har fått möjligheten att insupa den kunskap, visdom och nyfikenhet
som Marie-Louise delar med sig av i sitt sätt att utbilda och kan varmt rekommendera henne både som lärare och coach /
Susanne Schioler  

Kontakta mig så sätter  jag ihop en föreläsning som passar era behov