www.novus-utveckling.se/företagsmassage

Företagsmassage

Företagsmassage motverkar både fysiska och stressrelaterade besvär och leder till ökad kroppskännedom, vilket är förutsättningar för att själv kunna påverka sin fysiska såväl som psykiska hälsa. Kropp och själ får en stunds vila och återhämtning.

Ett företag är dess medarbetare. Vi lever alla i dag, privat och yrkesmässigt, i en tid av stora krav på flexibilitet och prestation. En medarbetare förväntas varje dag prestera och göra sitt bästa. Varifrån hämtar dina medarbetare kraft, ork och inspiration?

Behandlingen är klassisk massage, vanligast är massage av rygg, axlar och nacke. Vid behov ges ergonomisk rådgivning och råd för stretching och träning för ett mer varaktigt resultat av behandlingen. Mindre krämpor och besvär kan bli åtgärdade innan dessa blir större och ev. leder till sjukskrivning.

Företagsmassage till den anställda medarbetarna sker på mottagning i Västerås eller på Er arbetsplats

  • Företaget betalar hela/del av besöket
  • Den anställde bokar själv tid enligt gällande avtal med företaget
  • Månadsvis fakturering ( i de fall företaget betalar hel eller delar av behandlingen)
  • För friskvårdbidrag redovisar medarbetaren med kvitto för utlägg för sin friskvård

Företagsmassage – ökat välbefinnande på er arbetsplats

Enligt skattemyndighetens regler gäller företagsmassage, stresshantering och hälsocoaching som avdragsgill friskvård om alla på företaget erbjuds behandling. Du kan läsa mer om detta på skatteverkets hemsida.

Kontakta mig för ett upplägg som passar ert företag

Marie-Louice har under mer än 10 års tid fungerat som företagsmassör på flygtrafikledningscentrelen (ATCC) på Arlanda. Vi är fler än 200 anställda med i huvudsak stillasittande arbeten och är väldigt tacksamma för den värdefulla hjälp vi fått av Marie-Louice genom massagebehandlingarna. Hennes gedigna erfarenhet av och känsla för att ge behandlingar gör att jag varmt kan rekommendera henne som massör. Marie-Louice har genom sitt sätt och med sin kompetens som professionell coach även förmågan att bemöta personalen på ett mycket bra sätt, vilket är en viktig del i en bra behandling. / Tomas Ulander, Friskvårdsansvarig ATCC Stockholm

Bra komplement till egen träning. Ingår som en helhet att ta hand om sig själv-en förutsättning för att klara jobbet /Janne

Otrolig värdefull möjlighet att få dessa behandlingar på arbetsplatsen, under arbetstid. Jag mår mycket bättre! /Lena