Livscoaching - Bli den bästa versionen av dig själv

Livscoaching handlar om personligt ledarskap, att bli den bästa versionen av dig själv, att bli mera du. Det handlar om din längtan, dina drömmar och dina visioner. Det handlar om det som är verkligt viktigt för dig.

Vill du blir tryggare, modigare och mer kreativ som individ så att du kan få ut mer av livet? Vill du bli den bästa versionen av dig själv? Önskar du dig sundare balans mellan arbete och fritid, förbättra dina relationer eller kanske göra en omstart i livet? Kanske du önskar göra något åt hälsan och stärka själv­känslan?

Om något av detta stämmer in på dig kan du få god nytta av en livscoach. Investera i dig själv och ta vara på möjlig­heten att leva ditt liv fullt ut - ditt bästa liv.

Marie-Louice ställer dom rätta frågorna, som gör att man kan sätta ord på hur man känner sig. Jag har lärt känna mig själv på ett nytt sätt. Dessa samtal har stärkt och gett mig jätte mycket.

Tvåbarns­mamma

Börja resan mot det nya med en livscoach

Livscoaching kan beskrivas som en resa. Du är inte riktigt samma person när du kommer fram som när du påbörjade din resa. Anled­ningen är allt du ser och upplever under coachingen. Den här resan in i dig själv handlar om att utgå från nuläget, utforska din längtan, din motivation, din inspi­ration och dina önskningar.

Längs vägen utforskar du vad som hindrar dig, vad som inte gagnar dig och förstår dina tidigare val och värde­ringar. Du upptäcker dina dolda skatter; styrkorna, talangerna och dina utveck­lings­om­råden.

Du får också kunskap om hur du kan hantera framtidens med- och motgångar. Alla dessa intryck och insikter kan du sedan dra nytta av när du gör nya priori­te­ringar.

Och det bästa av allt; dina nya perspektiv skapar föränd­ringar. Föränd­ringar som verkligen fungerar och känns rätt för dig.

Marie-Louice Wallin - Samtal, stresshantering, utveckling i Västerås

Den bästa versionen av mig själv - en kostnadsfri kurs

För varje människa som blir mer av sig själv och använder mer av sin potential blir världen en bättre plats för oss alla.

Vill du bidra till att världen blir en bättre plats? Välkommen till min kostnadsfria kurs "Den bästa versionen av mig själv".

Anmäl dig till kursen här